Előre leszögezem, ez NEM a Chili és vanília blog. Szakácsművészetet még nyomokban sem tartalmaz.
Ami viszont van benne, az rengeteg bénázás, és egy kezdő szakács eszmefuttatásai a főzésről, sütésről.
A blog indítása azért jutott eszembe, hogy legyen ami inspirál arra, hogy főzzek magamra, ugyanis eddig a meki-főzelékfaló-teletál háromszögben éltem javarészt, ami kiegészült némi ránotta készítéssel. Sajnos a Chili és vanília potenciális olvasóközönsége erre leigénytelenezett, csak azt nem tudom, hogy az én főzeményem mitől lenne jobb, mint a Főzelékfaló főzeménye? Ott legalább már van gyakorlatuk...
Így hát belevágtam. Már csináltam muffint meg ilyen szalonnába tekert sült krumplit. Ma a rakott krumpli van soron, mert van még a 2 kiló krumpliból, amit a szalonnás krumplihoz vettem.
Jöjjön hát, aminek jönnie kell!
Ja, és idén lesznek virágaim, így lehet, hogy kertészkedési tárgyú posztok is lesznek.